Pristupi

Zaboravio sam šifru

Ko je trenutno na forumu
Imamo 2 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 2 Gosta

Nema

[ Videti svu listu ]


Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 9 dana Ned Okt 20, 2013 5:11 am
Stripovi
Stripovi
Dnevni Prorok
Dnevni Prorok

sajtovi.net
Bela Strana
Bela Strana

Sada je Pon Jan 21, 2019 12:13 am

Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.
~PRAVILA~1.) Svi učenici moraju biti u svojim spavaonicama ili dnevnim boravcima do 23 h! Ako budu uhvaćeni u zamku ili, još gore, van njega posle 23 h, biće im oduzeto 10 poena!!!2.) Učenici ne smeju da zalaze u Zabranjenu šumu bez nadzora profesora ili domara!! Ako se to kojim slučajem bude desilo biće im oduzeto 50 poena!!!3.) Svi učenici morajupohađati sve obavezne predmete! Kako bi pratili izostanke, ostavljaćetrag u učionici da su prisustvovali času, ako to ne učine, biće imupisan izostanak! Učenik koji bude imao 3 izostanka a ne priložiodgovarajuće opravdanje, ići će na kaznenu nastavu i biće mu oduzeto 10poena!4.) Niko od učenika ne sme vređati lica od autoriteta (profesore, zamenikadirektora, direktora ili bilo koje zaposlene)! Ako to bude činio ićićena kaznenu nastavu kod direktora i izgubiće 20 poena!!!5.) Niko ne sme da se svađa na forumu! Ako imate neki problem sa nekim odčlanova, molim vas da to razjasnite preko pm-a, ili da se obratitemeni. U suprotnom dobićete opomenu! Ko sakupi 3 opomene, dobija ban nanedelju dana!!!Ako se ovoga budete pridržavali, sigurna sam da ćete uživati u našoj školi magije!Ako vam nešto nije jasno, slobodno mi pošaljite sovu!